Waregems Harmonieorkest En Jeugdorkest Waregem

Ciné Stars in Concert

Stilte op de set!

Camera klaar?

Camera loopt!

3 … 2 … 1 … Actie! 🎥

Het Waregems Harmonieorkest blaast 195 kaarsjes uit, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Vaak kijken we films en series en zeggen we “Wow, wat een acteurs” of “wat een meeslepend verhaal!”.

Maar wat vaak vergeten wordt, is de muziek die de volledige sfeer van een film maakt, die een setting nog extra meeslepend, extra spannend of extra romantisch maakt. Daarom brengen we voor ons jubileumconcert een ode aan de filmmuziek! Wat zeg ik, een concert? Een totaalspectakel! Muziek, dans, zang, noem het maar op! 🤩

De locatie van deze set bevindt zich in de sporthal van Campus College. De ingang is voorzien aan de Olmstraat in Waregem. Parking is makkelijk te vinden op “Parking Olm”

Voor deze editie voorzien we ook verschillende arrangementen met elk een eigen formule; Een Silver star arrangement en een Golden star arrangement. In beide formules zit een toegangskaart inclusief. Met een Silver star krijg je een normale zitplaats in de zaal. Bij een Golder star formule krijg je bovenop dit toegansticket nog:

  • Een zitplaats aan tafel*
  • Een tapasschotel
  • 3 drankbonnen per persoon

De toegang voor dit totaalspectakel komt voor kinderen jonger dan 12 jaar uit op € 10.00 voor Silver star en € 15.00 voor Gold star. Voor volwassenen is dit € 20.00 voor Silver star en € 35.00 voor Gold star. Voor Gold star zijn er ook voordeligere groepsprijzen**:

Aantal personenPrijs (Prijs per persoon)
4 personen€ 135,00 (€ 33,75 per persoon)
6 personen€ 195,00 (€ 32,50 per persoon)
8 personen€ 260,00 (€ 32,50 per persoon)
10 personen€ 320,00 (€ 32,00 per persoon)

Tickets zijn te verkrijgen door een mail te sturen naar tickets@waregemsharmonieorkest.be samen met vermelding van naam, aantal volwassen en/of kinderen -12 jaar en welk arrangement (gold of silver).

*Disclaimer : Wij kunnen vanuit de organisatie niet verzekeren dat de aankoop van een golden star arrangement gepaard gaat met een exclusieve tafel voor de aankoper. Het kan hierdoor mogelijk zijn dat de aankoper van de tickets aan een tafel geplaatst wordt met andere personen die het golden star arrangement aankochten (met uitzondering van een aankoop van een tafel van 10 personen). De tafel wordt op voorhand toegekend aan de aankoper en zal bij het binnenkomen toegewezen worden.

**Groepskortingen worden enkel toegepast op tickets voor volwassenen.

***Toegang tot het evenement zal enkel verleend worden bij vertoon van de opgestuurde tickets. Deze tickets kunnen digitaal of uitgeprint vertoond worden aan de ingang.